Urmărește-ne în Social Media

jazz

Gala Premiilor de Jazz XVII

Poster eveniment Gala Premiilor de Jazz XVII
 • Data
  duminică, 7 aprilie 2019
 • Ora de începere
  18:30
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Hard Rock Cafe,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Fundaţia MUZZA şi Institutul Cultural Român organizează pe 7 aprilie 2019, la Hard Rock Cafe Bucureşti, Gala Premiilor de Jazz - Premiile MUZZA 2018. Ajunsă la ediţia a XVII-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu în anul precedent.

Bilete Gala Premiilor de Jazz XVII

Presale:

 • VIP (loc în fața scenei) - 60 lei
 • Acces General (loc la masă în sală) - 40 lei

În ziua evenimentului:

 • VIP (loc în fața scenei) - 70 lei
 • Acces General (loc la masă în sală) - 50 lei

Gala din acest an îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentații muzicieni  Teodora Enache, Adrian Naidin, Sorin ZLat, A.G. Weinberger și Sebastian Burneci, pe formația de fusion Groove Garden - solist Robert Patai, pe tinerii muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri: Andrei Cerbu & The Crossroads, Anamaria Maranda, Petho Csaba, Dora Notărescu și experimentatul grup de blues Trenul de Noapte, cu al său inegalabil solist vocal și muzicuțist Marcian Petrescu, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare. Nu vor lipsi nici invitații surpriză.

Juriul de specialitate este alcătuit din jurnaliști de prestigiu precum Anca Romeci, Olivia Cristina Sima, Andi Enache și Alex Revenco.

Toate formațiile premiate vor susține micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz și blues. Gala este organizată cu sprijinul unor instituții, sponsori, parteneri media, muzicieni și simpli prieteni, toți având aceeași pasiune – jazzul.

Evenimentul va fi prezentat și realizat de muzicologul Alexandru Șipa, președinte al juriului.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 februarie 2019. Ref #121595

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.