Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Gala Premiilor de Jazz XVII la Hard Rock Cafe

Raportează erori Data: duminică, 7 aprilie 2019Ora de incepere: 18:30 Loc:
Hard Rock Cafe,
București 27437

Fundaţia MUZZA şi Institutul Cultural Român organizează pe 7 aprilie 2019, la Hard Rock Cafe Bucureşti, Gala Premiilor de Jazz - Premiile MUZZA 2018. Ajunsă la ediţia a XVII-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevărată sărbătoare pentru această breaslă ce îşi propune, ca de fiecare dată, să evidenţieze şi să premieze cele mai reuşite performanţe din acest domeniu în anul precedent.

Bilete Gala Premiilor de Jazz XVII

Presale:

  • VIP (loc în fața scenei) - 60 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 40 lei

În ziua evenimentului:

  • VIP (loc în fața scenei) - 70 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 50 lei

Gala din acest an îi are ca invitaţi, printre alţii, pe experimentații muzicieni  Teodora Enache, Adrian Naidin, Sorin ZLat, A.G. Weinberger și Sebastian Burneci, pe formația de fusion Groove Garden - solist Robert Patai, pe tinerii muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri: Andrei Cerbu & The Crossroads, Anamaria Maranda, Petho Csaba, Dora Notărescu și experimentatul grup de blues Trenul de Noapte, cu al său inegalabil solist vocal și muzicuțist Marcian Petrescu, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare. Nu vor lipsi nici invitații surpriză.

Juriul de specialitate este alcătuit din jurnaliști de prestigiu precum Anca Romeci, Olivia Cristina Sima, Andi Enache și Alex Revenco.

Toate formațiile premiate vor susține micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz și blues. Gala este organizată cu sprijinul unor instituții, sponsori, parteneri media, muzicieni și simpli prieteni, toți având aceeași pasiune – jazzul.

Evenimentul va fi prezentat și realizat de muzicologul Alexandru Șipa, președinte al juriului.

Vezi mai multe știri și materiale despre Adrian NaidinSorin ZlatTeodora Enache

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE