Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Gala Chapeau - Gabriel Cotabiță la Sala Palatului

Afiș Gala Chapeau Gabriel Cotabita Sala Palatului 2015 Raportează erori Data: joi, 29 octombrie 2015Ora de incepere: 19:30 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

Gala Chapeau este  un eveniment unic în România, care reunește artiști din toate generațiile pe hiturile lui Gabriel Cotabiță. Aceasta va avea loc 29 Octombrie 2015, la Sala Palatului.

La Sala Palatului, Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruț (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miță (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de VH2 și Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiță, într-un spectacol fara precedent, prezentat de Mihai Bendeac.

“Chapeau” este prescurtarea expresiei “Chapeau à vous”, care exprimă respectul și aprecierea, tradusă în limba română prin: Jos pălăria!”.

Evenimentul din 29 octombrie de la Sala Palatului propune astfel un concept nou pentru țara noastră: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanți artiști ai României, în cadrul unei Gale care prezintă parcursul lor de la începuturi până în prezent, privind spre viitor.

“Gala Chapeau!” este un regal muzical complet, care se anunță în aceeași măsură plin de surprize și încărcat de emoție, Gabriel Cotabiță fiind alături de prietenii săi din industrie și de publicul din sală pentru a asculta “Domnișoară, nu pleca”, “Raiul e pe pământ”,  “Convențional”, “Când zâmbești” sau ”Noapte albastră”, precum și multe alte piese, reinterpretate și susținute pe scena Sălii Palatului de către unele dintre cele mai îndrăgite voci din România.

Evenimentul este în același timp un cadou muzical oferit de către prietenii săi din lumea artistică, în căutarea unui mod în care să îi declare public Jos pălăria, Gabi!” în preajma aniversării a 60 de ani de viață a artistului și în anul aniversării a 40 de ani dedicați scenei.

Bilete Gala Chapeau - Gabriel Cotabiță

  • VIP - 190 de lei
  • Categoria I - 150 de lei
  • Categoria II - 125 de lei
  • Categoria III - 100 de lei
  • Categoria IV - 65 de lei

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Alex VeleaAntoniaAurelian TemișanCornel IlieDelia MatacheDoru TodoruțFlorin RisteiGabriel CotabițăLoredana GrozaLuminita AnghelMarcel PavelMonica AnghelNicoleta NucăSmiley

Calendar concerte

<< ian. 2019 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE