Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Gala Bunei Vestiri - concert Gheorghe Zamfir

Poster eveniment Gala Bunei Vestiri - concert Gheorghe Zamfir

Concertul desfășurat sub numele Gala Bunei Vestiri va avea loc la Sala Radio pe 25 martie. Pe scenă se vor reuni artiști români, cunoscuți la nivel internațional. Printre aceștia se numără Maestrul Gheorghe Zamfir, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu și Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriță și Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels. Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de Alina Sorescu.

Bilete Gala Bunei Vestiri la Sala Radio

  • Categoria I - 320 lei
  • Categoria II - 270 lei
  • Categoria III - 190 lei

Întreaga sumă de bani rezultată în urma vânzării biletelor va fi direcționată către inițierea, implementarea și mentenanța primei platforme online de consiliere gratuită a femeilor însărcinate aflate în nevoie, precum și către acordarea de ajutoare materiale și financiare pentru aceste femei și pentru copiii lor.

Acest proiect digital (cercetare și dezvoltare platformă) este un proiect strategic pentru România prin care Asociația Life Call dorește să ajungă, în fiecare an, la peste 10.000 de femei însărcinate aflate în nevoie. De asemenea, partea de cercetare din acest proiect va fi parte din fundamentarea unui viitor proiect de lege privind sprijinul real al acestor femei.

Gala va fi marcată și de momente artistice de înaltă încărcătură artistică și emoțională, puse în scenă de Orchestra Simfonică Valahia, dirijată de Maestrul Florin Totan și de Grupul Psaltic TRONOS.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 martie 2023. Ref #153035

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.