Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

Full Moon Festival 2018

Poster eveniment Full Moon Festival 2018
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  sâmbătă, 25 august 2018 - duminică, 26 august 2018
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

UPDATE: Cea de-a doua ediție a festivalului Full Moon Live, programat în perioada 25 – 26 august 2018 la Arenele Romane din București se anulează. 

Pentru fanii Jessie Ware am pregătit o surpriză: artista va concerta sâmbătă, 25 august, la București la Appletone Party #RecoltaUrbană din Șos. Străulești, nr 2, sector 1. Ținem foarte mult și ca  fanii Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail sau Moonlight Breakfast să nu fie dezamăgiți, așa că le promitem că în curând vom anunța noi evenimente în cadrul cărora îi vom invita.  În ceea ce privește Full Moon Live Festival, promitem ca pentru anul 2019 să pregătim o ediție de neratat , anunță organizatorul Events

Toți cei care ș-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival 2018 își vor putea recupera integral valoarea acestora astfel: 

 • pentru biletele achiziționate online se va trimite un e-mail cu subiectul “Retur Full Moon Live”specificând numărul de comandă la [email protected] Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
 • pentru biletele achiziționate în punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.
 • Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor in original:
  • Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).
  • Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).
 • Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.
 • Toți cei care și-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival intră automat la evenimentul Appletone Party #RecoltaUrbană, prezentând la intrare biletul print sau o fotografie cu acesta (pentru cei care au predat biletul la punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim)

După o pauză de un an, o nouă ediție a festivalului Full Moon va avea loc pe 25-26 august 2018 la Arenele Romane. Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail formează line-up-ul festivalului Full Moon 2018.

Programul pe zile Full Moon Live Festival 2018

Sâmbătă, 25 august

 • Jean Gavril (RO)
 • Moonlight Breakfast (RO)
 • Jessie Ware (UK)

Duminică, 26 august

 • Mihail (RO)
 • Nouvelle Vague (FR)
 • Kovacs (NL)

Bilete și abonamente Full Moon Live Festival 2018

 • 199 lei (Abonament Normal 2 zile)
 • 299 lei (Abonament Golden Ring 2 zile)
 • 119 lei (Bilet Normal de 1 zi)
 • 169 lei (Bilet Golden Ring de 1 zi).

În zilele festivalului prețurile biletelor vor fi de 149 lei (Bilet Normal de 1 zi) și 199 (Bilet Golden Ring de 1 zi).

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat „Devotion”, Jessie a făcut parte din proiectele muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa „Wildest Moments”, lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Cu vocea unei legende a muzicii soul și o istorie complicată pe care, prin curaj, determinare și un talent nemaiauzit, a transformat-o într-o călătorie muzicală deschisă și emoționantă, Kovacs aduce un gen complex, ce combină multe stiluri și le duce la alt nivel. Cântându-și călătoria emoțională de la întuneric la lumină ilustrată în cel mai nou album,“Cheap Smell”,  artista olandeză care a fost aleasă printre cele mai bune zece debuturi muzicale ale anului 2016 își va duce publicul prin toate stările, de la furie la dragoste sălbatică, de la dependență la acceptare. Poveștile foarte personale pline când de umbră, când de lumină despre relațiile moderne sunt inima noului său album, iar sound-ul întunecat și delicios al pieselor ca „My love”, “Adickted”, “Black Spider”, “Midnight Medicine”, “Play Me” și “Priceless” va cuceri cu siguranță publicul.

Înainte de Kovacs, vor cânta  Nouvelle Vague, ce au ca sursă de inspirație mișcarea new-wave, precum și muzica punk și post-punk și readuc la viata, într-o interpretare proprie, piese celebre ale unor trupe emblematice precum Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, Talk Talk, Robert Palmer, The Sisters of Mercy, Killing Joke, The Clash, Billy Idol, New Order, The Smiths și The Cure.

Mihail, artistul basarabean care a făcut istorie pe Youtube cu melodia “Mă ucide ea” și conduce topurile din 2015 va fi și el prezent pe scena Full Moon Live Festival. Cântece precum “See you soon”, “Who you are”, “Doar visuri” și “Simt că ne-am îndepărtat” au devenit virale și l-au adus în atenția tuturor pe acest artist complex, pasionat în egală măsură de muzică, fotografie și arte vizuale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 august 2018. Ref #111596

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.