Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Fuego - Drag de România noastră

Poster eveniment Fuego - Drag de România noastră

Paul Surugiu-Fuego invită românii la evenimentul anului, concertul extraordinar "Drag de România noastră!", care va avea loc pe data de 2 decembrie 2022, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19.00.

Bilete concert Fuego - Drag de România noastră

  • Categoria 1 - 254,28 lei
  • Categoria 2 - 211,9 lei
  • Categoria 3 - 158,93 lei
  • Categoria 4 - 105, 95 lei

Paul Surugiu-Fuego va face un show spectaculos, de peste 3 ore, dedicat României mari. Alături de el va fi celebra Orchestră a Fraților Vasile și Vitalie Advahov din Chișinău, instrumentiști virtuoși, care vor face spectacol și vor dovedi că sunt un întreg artistic, capabil de a realiza unul dintre cele mai complexe concerte realizate vreodată.

Concertul va avea numeroase surprize, momente emoționante, omagii, joc, veselie și multă bună dispoziție, arătând cumva că România este de-o complexitate unică în plan artistic, una de care trebuie să ne fie drag și pe care e musai să o cunoaștem la justa valoare. Se va cânta cu foc, se va dansa, se va crea o stare din care cu greu oamenii vor reuși să iasă, tocmai pentru că Paul Surugiu îi va purta în istoriile neamului, prin costume de colecție și un repertoriu pe măsură.

Invitații speciali ai lui Fuego sunt legende ale muzicii autentice românești, artiști de renume, alături de care va face show, va cânta în duet și va purta publicul într-o poveste autohtonă. Invitații sunt Irina Loghin, Angela Buciu, Mioara Velicu, Angelica Stoican, Sava Negrean Brudașcu, Floarea Calotă, Constantin Enceanu și din Basarabia, Maria Iliuț și Ansamblul "Crenguță de Iederă".

Alături de artiști, reprezentând zona Dobrogei, vor fi membrii Ansamblului Profesionist "Baladele Deltei" din Tulcea, coregraf Ștefan Coman. Vor exista și multe alte surprize, elemente de show, un spectacol vizual și auditiv la cel mai înalt nivel, pentru a celebra România, artiștii și muzica ei.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 august 2022. Ref #149796

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.