Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Fuego - 30

Poster eveniment Fuego - 30

Fuego celebrează 30 de ani de carieră printr-un concert excepțional, ce va avea loc la Sala Palatului pe 30 noiembrie 2023. Artistul promite o explozie de simțire, de energie, cu cele mai frumoase cântece ale sale, reinterpretate și reorchestrate. Un concert 100% live, alături de ANGRY BAND din Basarabia, în formulă extinsă, dar și de invitați speciali, care vor veni să-i fie aproape, să cânte, să joace și să fie parte a acestui eveniment.

Bilete concert Fuego la Sala Palatului

Biletele se găsesc online, la prețuri de 250 lei (Cat 1), 200 lei (Cat 2), 150 lei (Cat 3) și 100 lei (Cat 4).

Concertul aniversat Fuego de la Sala Palatului va fi unul aparte, cu sceno-tehnică uimitoare și multe surprize la care nimeni nu se așteaptă, ipostaze inedite și bucuria unui om care trudește de 30 de ani să facă performanță. Nu vor lipsi șlagărele celebre, piesele noi, dansul, dar nici emoția care-l caracterizează prin piesele de suflet.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 mai 2023. Ref #153810

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.