Urmărește-ne în Social Media

pop

FreeStay

Poster eveniment FreeStay

Pe 14 mai, trupa FreeStay va concerta la True Club. Ești invitat să te bucuri de o atmosferă deosebită, să savurezi o cină delicioasă pregătită de chefi bucătari și să asculţi piese de referinţă atât din repertoriul internaţional cât şi românesc.

Bilete concert FreeStay la Club One

  • 60 lei - Masă 4 persoane (prețul este per bilet, iar achiziționarea acestora se face de la minimum 4 bilete)
  • 60 lei - Masă 6 persoane (prețul este per bilet, iar achiziționarea acestora se face de la minimum 6 bilete)

Reguli de acces:

  •  Accesul pe terasa și interiorul True Club se va face doar pe bază de rezervare. Aceasta se poate realiza direct la intrare sau prin contactare telefonică.
  • Spațiul are montate mai multe dispensere cu dezinfectant în puncte cheie, personalul având rugămintea să le utilizați cu încredere, cât de des este nevoie.
  • Personalul pot comoda maxim 6 persoane la aceeași masă, excepție făcând familiile care pot demonstra că au același domiciliu.
  • Pentru siguranța și liniștea tuturor, sunt încurajați să purtați mască atunci când nu sunteți la masă.

Important: Este recomandată păstrarea distanței de 1.5 m față de alte persoane.
Formaţia FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, trupa şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul, prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Alin Teodorescu – clape, Alin Ilieș – chitară, Benny Andreica – bass și Vladimir Grafu – tobe.

Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 mai 2021. Ref #139522

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.