Urmărește-ne în Social Media

pop

Valentine's Day cu FREESTAY

Poster eveniment Valentine\'s Day cu FREESTAY

De Valentine's Day, trupa FreeStay vine la Hard Rock Cafe cu refrene romantice, dar şi cu hituri pe ritmuri antrenante, într-un concert plin de energie şi pasiune. Vino cu perechea ta să ascultaţi şi să fredonaţi "Trebuia să fii tu", "Cerşetori de iubire" şi alte piese de referinţă din repertoriul internaţional şi românesc.

Bilete concert FreeStay la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 89 lei
  • Acces General (loc la masă, în sală) - 69 lei
  • Fără loc, în picioare - 69 lei

FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, trupa şi-a consolidat poziţia şi a încântat publicul prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei - voce, Șerban Niculae - clape, voce, Alin Teodorescu - clape, voce, Alin Ilieș - chitară, Benny Andreica - bass și Vladimir Grafu - tobe.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 decembrie 2022. Ref #151699

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.