Urmărește-ne în Social Media

pop

FreeStay

Poster eveniment FreeStay

FreeStay revine la 14thLANE cu un concert ce va avea loc pe 28 mai. Vino să asculți cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Bilete concert FreeStay la 14thLANE

  • Acces General - 50 lei

*biletele la concert sunt valabile doar însoțite de rezervarea locurilor în restaurant, care se face contactând 14thLANE.

FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, formația şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul, prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă. Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 mai 2022. Ref #147211

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.