Urmărește-ne în Social Media

pop

FreeStay

Poster eveniment FreeStay

Trupa FreeStay va susține un concert la 14thLANE pe 19 februarie 2022. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Bilete concert FreeStay la 14thLANE

  • Acces General - 45 lei

*biletele la concert sunt valabile doar însoțite de rezervarea locurilor în restaurant, care se face contactând 14thLANE.

Reguli de acces:

Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă reglementările legale:

  • persoane care dețin dovada vaccinării  împotriva SARS Cov2 (certificatul verde european) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
  • test anticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.
  • test PCR valabil 72 h sau test antigen valabil 48h.
  • documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.
  • nu există posibilitatea testării la locație. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.
  • organizatorii își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.

FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din Bucureşti şi din ţară. Cu fiecare apariţie, formația şi-a consolidat poziţia de show-band de top şi a încântat publicul, prin repertoriul variat şi prin prezenţa scenică inegalabilă. Florin Ristei a câştigat concursul de talente X Factor Romania în anul 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Şerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 februarie 2022. Ref #145009

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.