Urmărește-ne în Social Media

blues, r&b

Francesca Belmonte

Poster eveniment Francesca Belmonte

Vezi poze de la acest eveniment

Cunoscută publicului pentru colaborarea cu Tricky, alături de care împarte scena şi studioul din 2008, Francesca Belmonte revine pe 21 mai la Bucureşti, în Control Club pentru a-şi prezenta mult-aşteptatul album de debut solo - "Anima". Setlistul show-ului din 21 mai va cuprinde o ora şi jumătate de compoziţii incluse pe "Anima" şi o parte din piesele compuse şi interpretate alături de Tricky

The Dream Diggers vor urca pe scena din Club Control pe 21 mai, incepand cu ora 21, pentru warm-up-ul concertului. The Dream Diggers este un proiect de muzica electronica fondat in 2014 de Codin Oraseanu (Low Freq), ulterior alaturandu-se proiectului Liviu Runcan (Inward String), Mihnea Blidariu si Razvan Ristea. The Dream Diggers, intr-o formula restransa (Low Freq si Inward String), vor deschide seara cu un set caracterizat printr-o explozie de energie umplut de delayuri si reverburi, melodii hipnotice si ritmuri tribale, alaturi de Vapor, Kluster si Aca Vicaca.

Bilete Francesca Belmonte în Control Club

  • 50 de lei

Nascută în Londra, dintr-o mama irandeză şi tată italian, Francesca a crescut în Irlanda, înconjurată de muzică. Scrie poezie de la vârsta de noua ani, iar aproape întreaga adolescenţă şi-a petrecut-o ascultând Billie Holliday şi Nina Simone, cu care împărtăşeşte aceeaşi zi de nastere - 21 februarie. "Credeam că ştiu muzica până l-am întâlnit pe Tricky" declara artista într-un interviu despre Adrian Thaws, alături de care a compus şi a interpretat o parte dintre piesele incluse pe cele mai recente două albume ale acestuia - "False Idols" şi "Mixed Race".

Tricky este cel care semnează şi producţia albumului de debut Francesca Belmonte - "Anima", ce va apărea în luna mai. Materialul include, pe lângă colaborari cu acesta, un featuring cu Mykki Blanco. LP-ul a fost prefatat de EP-ul "An Introduction", lansat în urmă cu trei luni via False Idols, Belmonte fiind primul artist semnat de Tricky la label-ul său.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 mai 2015. Ref #77023

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.