Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Francesca Belmonte la Club Control

Raportează erori Data: joi, 21 mai 2015Ora de incepere: 21:00 Loc:
Club Control,
București
Organizator: EventBook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Cunoscută publicului pentru colaborarea cu Tricky, alături de care împarte scena şi studioul din 2008, Francesca Belmonte revine pe 21 mai la Bucureşti, în Control Club pentru a-şi prezenta mult-aşteptatul album de debut solo - "Anima". Setlistul show-ului din 21 mai va cuprinde o ora şi jumătate de compoziţii incluse pe "Anima" şi o parte din piesele compuse şi interpretate alături de Tricky

The Dream Diggers vor urca pe scena din Club Control pe 21 mai, incepand cu ora 21, pentru warm-up-ul concertului. The Dream Diggers este un proiect de muzica electronica fondat in 2014 de Codin Oraseanu (Low Freq), ulterior alaturandu-se proiectului Liviu Runcan (Inward String), Mihnea Blidariu si Razvan Ristea. The Dream Diggers, intr-o formula restransa (Low Freq si Inward String), vor deschide seara cu un set caracterizat printr-o explozie de energie umplut de delayuri si reverburi, melodii hipnotice si ritmuri tribale, alaturi de Vapor, Kluster si Aca Vicaca.

Bilete Francesca Belmonte în Control Club

  • 50 de lei

Nascută în Londra, dintr-o mama irandeză şi tată italian, Francesca a crescut în Irlanda, înconjurată de muzică. Scrie poezie de la vârsta de noua ani, iar aproape întreaga adolescenţă şi-a petrecut-o ascultând Billie Holliday şi Nina Simone, cu care împărtăşeşte aceeaşi zi de nastere - 21 februarie. "Credeam că ştiu muzica până l-am întâlnit pe Tricky" declara artista într-un interviu despre Adrian Thaws, alături de care a compus şi a interpretat o parte dintre piesele incluse pe cele mai recente două albume ale acestuia - "False Idols" şi "Mixed Race".

Tricky este cel care semnează şi producţia albumului de debut Francesca Belmonte - "Anima", ce va apărea în luna mai. Materialul include, pe lângă colaborari cu acesta, un featuring cu Mykki Blanco. LP-ul a fost prefatat de EP-ul "An Introduction", lansat în urmă cu trei luni via False Idols, Belmonte fiind primul artist semnat de Tricky la label-ul său.

Vezi mai multe știri și materiale despre Francesca Belmonte

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE