Urmărește-ne în Social Media

rock

Foreigner

 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  sâmbătă, 28 mai 2022
 • Ora de începere
  19:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  18:00:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de
 • Event
  vezi evenimentul oficial
Poster eveniment Foreigner

UPDATE: Concertul Foreigner de la București nu poate avea loc în 2022 din cauza modificării datelor de turneu ale trupei în Europa de Est. Organizatorii lucrează la reprogramarea concertului în cadrul turneului de adio din 2024. Găsești mai jos detalii despre restituirea banilor pe bilete.

Grupul american Foreigner revine în România cu un concert programat pentru 28 mai 2022 la Arenele Romane din București, în aer liber.

Rambursarea biletelor pentru concertul Foreigner la Arenele Romane

 • Pentru biletele achiziționate cu plata prin card, rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor se va efectua automat în contul din care s-a făcut plata inițială în termen de max 7 zile lucrătoare. De obicei, durează max 1-3 zile lucrătoare, dar în funcție de banca dvs., procedeul poate fi uneori mai lung.
 • Pentru biletele achiziționate cu plata prin Orange sau Vodafone, rambursarea sumei ce reprezintă contravaloarea biletelor va fi returnată din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare.
 • Pentru biletele achiziționate cu plata ramburs (livrare prin curier) sau din punctele fizice, sunteți rugați să intrați pe iabilet.ro/anulare, sa introduceți ID-ul comenzii și seria de pe bilet/bilete si apoi veți fi rugați să introduceți contul bancar în care doriți restituirea banilor. ID-ul de comanda se află în mailul primit când ați comandat biletele sau îl puteți găsi și pe biletul dvs în colțul din dreapta sus al biletelor, iar seria de pe bilet se afla sub QR code și este format din cifre și litere.

Foreigner se numără printre cele mai populare și longevive formații de rock din lume, chiar daca au mai avut momente de pauză. În cei peste 40 de ani de activitate, bazele formației fiind puse în 1976 de Mick Jones, au avut 10 materiale discografice care au primit multiple Discuri de Platină, vânzând în total peste 80 de milioane de albume în toată lumea.

Printre piesele de marcă semnate Foreigner se numără "Cold As Ice", "Feels Like the First Time", "Say You Will" și bineînțeles hit-ul care a ajuns pe prima poziție în topuri din întreaga lumea "I Want To Know What Love Is".

Vânzările Foreigner au ajuns in celebrul Top 40 Bussines Insider Best Selling Music Artists of All Time înaintea unor artiști sau formații precum Bob Dylan, Prince, Queen, Bon Jovi sau Def Leppard.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 mai 2022. Ref #140618

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.