Urmărește-ne în Social Media

electronica, rap

Foreign Beggars

 • Data
  joi, 31 mai 2012
 • Ora de începere
  22:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Fabrica,
  București
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  bilete de la 35 lei
Poster eveniment Foreign Beggars

foreign_beggarsForeign Beggars va concerta pe 31 mai în Club Fabrica în cadrul pre-party-urilor organizate înainte de Festivalul B’Estfest Summer Camp 2012. În deschidere vor concerta AFO și Carbon.

Foreign Beggars este o trupă britanică de hip-hop şi dubstep înființată în 1996 la Londra. Fromația a devenit celebră prin show-urile explozive pe care le susţine de fiecare dată când urcă pe scenă și datorită modalității originale prin care îmbină hip-hop-ul cu beat-urile de dubstep şi grime.

De-a lungul carierei, formaţia a colaborat cu artişti din sfera muzicii dubstep și drum’n’bass, rezultatul fiecărui proiect bucurându-se de un răspuns pozitiv din partea fanilor. „Contact”, piesa produsă de Noisia, a fost un real succes, clipul acesteia strângând şase milioane de vizualizări pe canalul Youtube.

Biletele la acest eveniment costă 35 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket şi online de pe www.myticket.ro. La intarare preţul biletelor va fi mai mare.

Foreign Beggars & Noisia - Contact

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 mai 2012. Ref #29489

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.