Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Folk Rock Fest 2019 la Parcul Național Piatra Craiului

Raportează erori Data: joi, 15 august 2019- sâmbătă, 17 august 2019Ora de incepere: 12:00 Loc:

Folk Rock Fest va avea loc în perioada 15-17 august 2019 la Parcul Național Piatra Craiului din Zărnești. Printre primele trupe confirmate se numără Vița de Vie, The Different Class, Luna Amară, Coma, Implant pentru Refuz, The Mono Jacks, Bucium, Robin and the Backstabbers, Via Dacă, Daniel Iancu, Dinu Olarașu, Emeric Imre, Titus Constantin, Ovidiu Scridon.

Bilete Folk Rock Fest 2019

  • Acces General - 250lei
  • Acces General + camping - 280lei
  • Bilet pe zi - 110 lei

Program Folk Rock Fest 2019

  • Joi, 15 august: Mr. Jurjak, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec, The Case, Nourunegru, Emeric Imre si Daniel Fat, Hoinarii Craiului
  • Vineri, 16 august: Vita de Vie, Implant pentru Refuz, Luna Amara, The Different Class, Tapinarii, Bucium, Ovidiu Scridon, Dinu Olarasu, Raluca Cismaru, Ion Marinescu Turla
  • Sâmbătă, 17 august: Coma, Trooper, Byron, Robin and the Backstabbers, Via Daca, Titus Constantin, Daniel Iancu, Florin Thomits.

De la ora 16 vor începe concertele la Scena Folk, de la 18 cele de la Scena Rock, iar după ora 24, vor fi petreceri cu DJ.

Folk Rock Fest e dedicat celor care vor să trăiască experiența dintr-un parc național și să participe, în același timp, la concerte și petreceri în aer liber. O super tabără, cu camping dotat cu cinema, locuri de joaca pentru copii, activități și ateliere, chiar la intrarea în Parcul Național Piatra Craiului, în raza orașului Zărnești, pe drumul spre Plaiul Foii.

Camping la Folk Rock Fest 2019

Festivalul va avea un spatiu de camping de 5000 de corturi dotat cu toalete, dusuri, paza si bar. Campingul este pozitionat langa zona de festival, iar pretul este de 30 lei de persoana.  In situl festivalului vor fi: zona de plaja cu pufuri si hamace, loc de joaca pentru copii, diverse jocuri și activitati interesante pentru participanti, zona de party dar și  ecrane pe care se vor vedea imagini cu animalele salbatice surprinse de camerele de supraveghere ale parcului national. Cele 16 hectare pe care se va desfasura Folk Rock Fest Piatra Craiului vor fi amenajate doar cu materiale prietenoase pentru mediu, cu arhitectura si scenografie inspirata din natura si mitologia spectaculoasa a parcului national. Festivalul va fi totodata cadrul unde se pun bazele unei miscari care sa aduca artistii plastici in natura si care va purta numele ART Station. Tot in cadrul festivalului veti descoperi expozitii foto inedite

Atat in zona de camping, cat si in zona de festival accesul se face numai pe baza de bratara. Copiii pana in 12 ani au intrarea gratuita si vor avea bratari speciale. 

Excursiile, atelierele, spectacolele si seminariile din timpul zilei sunt incluse in pretul biletului.

Vezi mai multe știri și materiale despre BuciumComaEmeric ImreImplant Pentru RefuzLuna AmarăRobin and the BackstabbersThe Different ClassThe Mono JacksVita de Vie

Calendar concerte

<< ian. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE