Urmărește-ne în Social Media

folk, world music

Folk la Dunăre

Afiș festival Folk la Dunăre în Galați 2015

În perioada 27-28 iunie va avea loc la Grădina Teatrului Muzical din Galați prima ediție a festivalului Folk la Dunăre. Aceasta va reuni nume dintre cele mai importante ale genului: Vasile Seicaru, Mircea Vintila, Mircea Rusu, Zoia Alecu, Marius Batu, alături de câțiva artiști mai tineri, dar deja recunoscuți de fanii genului și nu numai, cum ar fi Fără Zahăr sau Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și Trupa Spam și de cântători gălățeni de la Strada Mare.

Bilete festival Folk la Dunăre

  • bilet normal - 32 de lei
  • bilet cu preț redus pentru studenți/elevi/pensionari - 21 de lei

Teatrul Muzical "Nae Leonard" își pune o amprenta tot mai pregnantă în peisajul manifestarilor artistice din Galați. În afara de faptul că își continua seria premierelor de ținută cu care ne-a obișnuit, colectivul condus de Dr.Teodor Nita are mereu intițiative binevenite, fiind pe cale de a re-înnoda sau chiar a iniția frumoase tradiții.

După ce anul trecut a organizat primele ediții ale festivalurilor internationale "Rock la Dunare" și "Jazz & Blues la Dunare", anul acesta revine cu o ediție noua a festivalului de rock, care ridică stacheta calitativă: între 19 și 21 iunie pe Stadionul Dunărea vor evolua 15 trupe din România (între care: Cristi Minculescu și Iris, Cargo, Vița de vie, Trooper etc.),  și din alte țări dunărene (Austria, Croatia, Bulgaria și Ungaria), dar și invitatul special, celebrul Ian Anderson (Jethro Tull) din Marea Britanie.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 iunie 2015. Ref #79595

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.