Urmărește-ne în Social Media

folk

Folk, Frate! - Fă ce vrei!

Poster eveniment Folk, Frate! - Fă ce vrei!

Pe 29 iunie, trupa Folk, Frate! revine pe scena grădinii de vară Quantic. Cu dor mare de concert, cu piese noi și vechi, cu aceeași bucurie și chef de viață vă așteaptă Mysha, Johnnie, Seba și Teddy.

Bilete concert Folk, Frate! - Fă ce vrei!

  • Presale - 40 lei
  • În ziua evenimentului - 50 lei

Reguli de acces:

  • Participarea la activitățile culturale, artistice și de divertisment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității).
  • Sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate.
  • Pentru persoanele cu vârsta de până la 16 ani nu este nevoie de test.

"Am ales să îi spunem acestui concert <<Fă ce vrei!>> pentru că avem o piesă proaspătă cu acest nume și pentru că așa poate reușim să invocăm normalitatea de care deja tuturor ne este dor" - Folk Frate!

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iunie 2021. Ref #140331

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.