Urmărește-ne în Social Media

folk

Folk Bun 2022

Poster eveniment Folk Bun 2022

Pe 5 decembrie se sărbătoresc 7 ani de Folk Bun, printr-un spectacol eveniment la Sala Palatului, care va reuni artiștii cei mai difuzați în programul de luni seara de la Rock FM.

Bilete Folk Bun la Sala Palatului

  • VIP (earlybird) - 166,57 lei
  • Categoria 1 (earlybird) - 135,14 lei
  • Categoria 2 (earlybird) - 114,19 lei
  • Categoria 3 (earlybird) - 82,76 lei - sold out
  • Categoria 4 (earlybird) - 61,81 lei - sold out

*Copiii până la 6 ani inclusiv au acces gratuit la eveniment, însă fără loc pe scaun.

**Copiii de peste 7 ani au nevoie de bilet pentru acces la eveniment.

Pe scenă vor urca Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Zoia Alecu, Dinu Olărașu, Emeric Imre, Țapinarii, Fără Zahăr, Alina Manole, Trupa cu Valoare, Adăugata, Claudia Șerban, dar și o serie de invitați speciali printre care Dan Byron, Alexandra Ușurelu, Cristian Hrubaru sau Alina Dincă (Trooper).

Emisiunea Folk Bun se difuzează in fiecare luni între 19 și 21 la Rock FM și difuzează toate genurile de folk de la muzica anilor ‘64-‘85, la folk de azi, chiar si folk alternativ! Cei mai în vogă artiști ai momentului au fost invitați live în studioul Rock FM în cei 7 ani de producție, în arhiva emisiunii fiind salvate interviuri si momente muzicale live excepționale, ce reprezintă o cronică valoroasă a mișcării folk din România.

De asemenea, la Folk Bun debutat mulți tineri artiști descoperiți în toate festivalurile partenere din toată țara, iar la Sala Palatului vă veți putea bucura și de astfel de artiști la început de drum.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 noiembrie 2022. Ref #151492

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.