Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Focul Viu la Quantic Club

Raportează erori Data: duminică, 1 decembrie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
Quantic Club,
București 91594
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Trupa de folk Focul Viu aniversează 20 de ani de la înființare și va sărbători printr-un concert în Club Quantic pe 1 decembrie 2019.

Bilete concert Focul Viu în Club Quantic

  • Earlybird - 35 lei

Drumul trupei Focul Viu e deja unul destul de lung și cu siguranță unul sinuos. Ceea ce începea prin '98 ca o prietenie muzicală, cu Sorin Taloș (chitară și voce) și Raluca Bârsan (voce, chitară, blockflote), întâlnire mediată indirect chiar de Horațiu Șerb, aflat atunci între organizatorii unui festival studențesc de folk în Tîrgu Mureș, avea să se materializeze apoi sub numele de Focul Viu.

Vine o primă serie de înregistrări în studiourile Radio Transilvania Cluj, în '99, din care se încheagă albumul "Zbor" – o vreme mai mult a liricului, a căutărilor interioare și prin poezia românească, mai profunde sau mai cu naivitatea și candoarea anilor tineri.

Oamenii care se aseamănă se adună și în perioada ce urmează se alătură trupei Cristina Netea (flaut), Cristian Vasiu (percuție) și Dan Cioară (voce, tamburină, chitară). Căutările îi poartă către trecuturi istorice mânate de libertate, din cântece se ițesc haiduci, moți, daci liberi, nechează caii în alergare și se ridică aburii de pe păduri în nopțile cu lună.

Între timp, Sorin Taloș a reluat periplul muzical alături de colegul său de la Liceul de artă din Baia Mare, Tudor Bogdan Raț (vioară) și li s-a realăturat și Cristian Vasiu (percuție, sunet), formulă în care cântă în prezent – în 2014 au înregistrat un nou album – "Trup de Fum"

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE