Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Focul Viu la Quantic Club

Raportează erori Data: duminică, 1 decembrie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
Quantic Club,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Trupa de folk Focul Viu aniversează 20 de ani de la înființare și va sărbători printr-un concert în Club Quantic pe 1 decembrie 2019.

Bilete concert Focul Viu în Club Quantic

  • Earlybird - 35 lei

Drumul trupei Focul Viu e deja unul destul de lung și cu siguranță unul sinuos. Ceea ce începea prin '98 ca o prietenie muzicală, cu Sorin Taloș (chitară și voce) și Raluca Bârsan (voce, chitară, blockflote), întâlnire mediată indirect chiar de Horațiu Șerb, aflat atunci între organizatorii unui festival studențesc de folk în Tîrgu Mureș, avea să se materializeze apoi sub numele de Focul Viu.

Vine o primă serie de înregistrări în studiourile Radio Transilvania Cluj, în '99, din care se încheagă albumul "Zbor" – o vreme mai mult a liricului, a căutărilor interioare și prin poezia românească, mai profunde sau mai cu naivitatea și candoarea anilor tineri.

Oamenii care se aseamănă se adună și în perioada ce urmează se alătură trupei Cristina Netea (flaut), Cristian Vasiu (percuție) și Dan Cioară (voce, tamburină, chitară). Căutările îi poartă către trecuturi istorice mânate de libertate, din cântece se ițesc haiduci, moți, daci liberi, nechează caii în alergare și se ridică aburii de pe păduri în nopțile cu lună.

Între timp, Sorin Taloș a reluat periplul muzical alături de colegul său de la Liceul de artă din Baia Mare, Tudor Bogdan Raț (vioară) și li s-a realăturat și Cristian Vasiu (percuție, sunet), formulă în care cântă în prezent – în 2014 au înregistrat un nou album – "Trup de Fum"

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE