Urmărește-ne în Social Media

blues, rock

Flying Horseman

Flying Horseman

Flying Horseman va susține un concert în Club Control pe 3 octombrie 2018, începând cu ora 20:00. În cadrul acestui eveniment, trupa va prezenta cel mai recent material discografic, ”Rooms/Ruins” (2018).

Bilete concert Flying Horseman în Club Control

  • Acces General - 50 lei

Înființată de Bert Dockx, chitaristul aclamatei trupe Dans Dans, trupa belgiană Flying Horseman s-a făcut remarcată prin show-urile atmosferice, încărcate de o melancolie și senzualitate răscolitoare.

Post-rock și dark-blues sunt doar doi dintre termenii în care se discută despre muzica lor, care se sustrage, din fericire, categoriilor. Joy Division, Blind Lemon Jefferson, Bill Callahan, Talk Talk, Brian Eno sau The Velvet Underground sunt câteva dintre influențele care nu au făcut decât să pună în valoare originalitatea incontestabilă a grupului Flying Horseman.

Trupa a debutat în 2010 cu albumul "Wild Eyes", extrem de bine primit de critici, a continuat cu "Twist" în 2012, un soundtrack dark-romantic de noapte perfect, EP-ul ”Navigate” în același an,” City Same City” (2013), ”Night is Long” (2015).

Pe 3 octombrie Flying Horseman își va prezenta noul disc în formula: Bert Dockx-chitară, voce, Alfredo Bravo-tobe, percuții, Loesje Maieu-voce, sintetizatoare, percuții, Martha Maieu- voce, sintetizatoare, percuții, Mattias Cre-bass.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 iulie 2018. Ref #112573

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.