Urmărește-ne în Social Media

rock

Overground Showroom: Fluturi pe Asfalt

Poster eveniment Overground Showroom: Fluturi pe Asfalt

Pe 16 aprilie, de la ora 20:00, Overground Showroom va găzdui un concert al trupei Fluturi pe Asfalt. Formația s-a înființat în anul 2009 în Cluj-Napoca, iar după un debut pe scenă în 2010 a început transformarea treptată în cel mai bine păstrat secret din noul val de muzică alternativă.

Bilete Overground Showroom: Fluturi pe Asfalt

  • Acces Online - 29 de lei

Info acces:

După achiziționarea biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului, pe 11 aprilie de la ora 20:00. În cazul în care cumpărătorul are deja cont pe platformă, concertul va fi automat disponibil în contul de utilizator la ora premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

În 2012 a apărut albumul "Reconstituire" - un sunet ruginit și închis, cu piese ce au dat un înveliș gri albumului, unde tragicul și realismul se întâlnesc. "Valuri și Stele", "Circul" sau "Deochi I" și-au găsit un loc în mentalul colectiv, sub forma unor ghimpi confortabili de care nu vrei să te descotorosești.

Patru ani mai târziu, "Munți sub Mări" - o colecție de opt piese - a îndepărtat Fluturi pe Asfalt de standardul post-rock-ului, cu linii melodice nostalgice și straturi de chitară fractale. "Fără legătură" sau "Nu crezi că pot" au împins trupa spre iluzia melancoliei, o formă a ceea ce simți cu ochii, pe când "Avioane", "Totul se Leagă" sau "Munți sub Mări" au păstrat tot ce e mai frumos din post-metal.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 aprilie 2021. Ref #139041

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.