Urmărește-ne în Social Media

rock

Fluturi pe Asfalt / BlueVelvet

Poster eveniment Fluturi pe Asfalt / BlueVelvet

Pe 11 octombrie, Fluturi pe Asfalt va cânta la Expirat Halele Carol alături de BlueVelvet. Trupele vor concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă.

Bilete concert Fluturi pe Asfalt / BlueVelvet

 • Vizibilitate bună 4 locuri (4 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 200 lei
 • Vizibilitate bună 2 locuri (2 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 100 lei - sold out
 • Vizibilitate redusă 4 locuri (4 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 120 lei
 • Vizibilitate redusă 3 locuri (3 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 180 lei - sold out

Program concert:

 • Open doors - 18:00
 • Blue Velvet - 19:15
 • Fluturi pe Asfalt - 20:30

Reguli de acces:

 • Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi veți găsi în diferite locuri din terasă
 • Spațiul din terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei. De la unele dintre ele veți vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Veți auzi tot de oriunde stați și veți auzi bine.
 • Vă veți bucura de experiență de la locul vostru la masă, predefinit, pe care vi-l veți putea alege atunci când cumpărați biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Sunteți rugați insistent să nu mutați mesele și scaunele. Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu există bilete individuale.
 • Organizatorii vor respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că sunteți rugați să ajungi la timp pentru a-i ajuta să gestioneze în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
 • Sunteți rugați să respectați toate normele în vigoare, să purtați mască și să respectați distanța de minim 1.5 metri atunci când sunteți la acces, la bar sau în spațiile comune.

Trupa Fluturi Pe Asfalt și-a început activitatea în 2009, în Cluj-Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut "Reconstituire" (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România.

BlueVelvet e un un mix de emoții, intrigă și poezie, completat de un sound alternativ, cu influențe trip-hop, originar din Cluj. Deja cunoscută printre ascultătorii locali, trupa a cântat la festivalurile locale (Jazz in the Park, Jazz in the Street) și alte evenimente, și mai ales după lansarea de curând a clipului oficial al piesei "În Vis".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 octombrie 2020. Ref #135798

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.