Urmărește-ne în Social Media

pop

Florin Ristei - ONE

Poster eveniment Florin Ristei - ONE

De 8 martie, Florin Ristei va aduce un concert special la Sala Palatului. ONE este povestea celui care vede frumusețea nevăzută și o aduce în ochii tuturor.

Bilete concert Florin Ristei la Sala Palatului

  • VIP - 189,62 lei
  • Categoria 1 - 170,76 lei
  • Categoria 2 - 142,47 lei
  • Categoria 3 - 104,76 lei

Florin Ristei este recunoscut pentru personalitatea energică și talentul muzical remarcabil. Câștigător al concursului de talente "X Factor" România, solist în trupa Amici și prezentator al unor emisiuni de televiziune de succes, Florin Ristei a devenit un artist iubit de public și a reușit să se impună pe scena muzicală românească prin numeroase hit-uri și colaborări.

De-a lungul carierei sale, Florin Ristei a lansat numeroase single-uri de succes și a colaborat cu artiști de marcă, inclusiv Vescan ("Las-o..." cu 49 de milioane de vizualizări), Andra ("Între noi nu mai e nimic" cu 21 de milioane de vizualizări) și What's UP ("Facem ce vrem" cu 2,5 milioane de vizualizări). Muzica sa captivează constant audiența, acumulând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și pe platformele de streaming, stabilindu-l ca unul dintre cei mai iubiți și urmăriți artiști din România.

Pe lângă cariera sa muzicală, Florin Ristei și-a lăsat amprenta și în lumea televiziunii. El a devenit un favorit al fanilor în reality-show-ul competițional "Asia Express", unde a participat în al treilea sezon. În prezent, poate fi văzut ca prezentator la emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani" de pe Antena 1.

În urmă cu câteva luni, Florin Ristei le-a prezentat ascultătorilor "Aripile", o piesă ce transmite un mesaj de toleranță, acceptare și unitate în fața discriminării și "Timpul vindecă totul".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 decembrie 2023. Ref #157106

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.