Urmărește-ne în Social Media

world music

Florin Chilian & Marius Mihalache

Poster eveniment Florin Chilian & Marius Mihalache
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  duminică, 26 iunie 2022
 • Ora de începere
  20:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  20:00:00
 • Tip locație
  Restaurante
 • Loc
  Grădina Urbană,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial

UPDATE: Evenimentul a fost ANULAT!

Florin Chilian și Marius Mihalache vine la Grădina Urbană pe 26 iunie 2022 cu "Șaveica", un concert ce acoperă toate genurile muzicale, începând cu piese de dragoste, piese vesele, piese din viața de zi cu zi, piese ritmate, inclusiv muzică de petrecere.

Florin Chilian & Marius Mihalache la Grădina Urbană

 • Acces General - 105,95 lei

*Copiii cu vârsta mai mică de 7 ani nu plătesc bilet și pot avea acces doar împreună cu unul dintre părinți. Părintele trebuie să dețină bilet valid.

Florin Chilian este una dintre cele mai originale voci ale scenei românești. Iubit de public pentru maniera inedită cu care îmbină pasiunea pentru muzica bună cu versurile sincere, Florin Chilian poate să se laude că a cuprins într-o singură respirație trei emoții profund umane "PlânSuRâsul", punându-le laolaltă pe cel mai recent album care poartă acest nume.

Marius Mihalache a început să cânte la vârsta de 6 ani, iar la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart. Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost întâlnirea cu Chick Corea, alături de care a susţinut o serie de concerte. A cântat și înregistrat alături de Gloria Gaynor, Nina Simone, Steve Vai, Kitaro şi de alţi muzicieni, cunoscuţi pe plan mondial.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 iunie 2022. Ref #147824

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.