Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Florin Chilian

Poster eveniment Florin Chilian

Florin Chilian va bucura publicul încă o dată cu melodiile sale, într-un concert organizat pe 1 septembrie, la Grădina Urbană. Evenimentul va îmbina prospețimea melodiilor noi, de care ne-am bucurat prea puțin de ele live din cauza pandemiei, cu faimoasele și clasicele "Zece", "Chiar dacă…" sau "Iubi".

Bilete concert Florin Chilian la Grădina Urbană

 • Bilet în fața scenei - 80 lei
 • Acces General (presale) - 50 lei

Reguli de acces:

 • Bilete vor fi disponibile pentru achiziție la locație în limita locurilor disponibile.
 • Prioritate au rezervările cu bilet achiziționat. Grădina Urbană își rezervă dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost însoțită de bilet.
 • Aranjarea la mese va fi dispusă în funcție de numărul de persoane și în funcție de momentul achiziției biletului.
 • Mesele sunt de 4-6 persoane. În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, exista posibilitatea să împărțiți masa cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată. Achiziția de bilet asigură locul la masă. NU mai este nevoie de rezervare telefonică.
 • Biletele trebuie să fie în posesia dumneavoastră pentru scanare fie în format print, fie pe telefon.
 • La momentul accesului, acestea vor fi scanate și vi se va pune o brățară de acces. Brățara trebuie purtată pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
 • Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumătate de oră înaintea începerii evenimentului.
 • Având în vedere dispozițiile legale date de Guvernul României în contextul pandemiei de COVID-19 Grădina Urbană vă roagă să cooperați în respectarea tuturor normelor impuse.

Florin Chilian este una dintre cele mai originale voci ale scenei românești. Iubit de public pentru maniera inedită cu care îmbină pasiunea pentru muzica bună cu versurile sincere, Florin Chilian poate să se laude că a cuprins într-o singură respirație trei emoții profund umane "PlânSuRâsul", punându-le lalolaltă pe cel mai recent album care poartă acest nume.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 august 2021. Ref #141761

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.