Urmărește-ne în Social Media

world music, rock

Flogging Molly

Poster eveniment Flogging Molly

Trupa irlandezo-americană Flogging Molly cântă în Club Quantic pe 12 iunie 2023. Genul muzical abordat de formație este punk cu influențe de muzică celtică și irlandeză, iar printre cele mai cunoscute piese se numără "Drunken Lullabies" sau "If I Ever Leave this World Alive".

Bilete concert Flogging Molly la Quantic

Bilete se pun în vânzare de vineri, 27 ianuarie, la următoarele prețuri:

  • 99 lei - primele 100 de bilete
  • 129 lei - următoarele 200 de bilete
  • 139 lei - în presale
  • 160 lei - la acces

*la toate prețul biletelor se adaugă comisionul de ticketing.

În muzica Flogging Molly se găsesc sonorități ce aduc aminte pe alocuri de artiști precum The Clash, Johnny Cash sau The Dubliners. Până în prezent au lansat șapte albume de studio care au intrat în topurile muzicale din întreaga lume. Cel mai recent material discografic, "Anthem", a fost oferit publicului pe 9 septembrie 2022, primind recenzii pozitive din partea fanilor.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 ianuarie 2023. Ref #152224

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.