Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Flight Festival 2023

Poster eveniment Flight Festival 2023

Cea de-a doua ediție Flight Festival va avea loc în perioada 16-18 iunie la Aerodromul Cioca din Timișoara. Headlinerul evenimentului este Rag'N'Bone Man, artistul britanic venind în premieră în România.

IMPORTANT: Anul acesta, Flight Festival face parte din conceptul District23, un eveniment care reunește trei festivaluri: Vest Fest, Magnetic și mai sus menționatul. Asta înseamnă că prin achiziționarea unui bilet pentru Flight Festival veți avea acces la toate cele trei festivaluri din District23.

Bilete Flight Festival 2023 la Timișoara

  • 723,95 lei - Abonament VIP (oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP)
  • 361,46 lei - Abonament (oferă acces în festival pe toată durata evenimentului - 3 zile)
  • 361,46 lei - Abonament 4+1 (pachetul conține 5 bilete la preț de 4 pentru toată durata evenimentului - 3 zile)
  • 414,28 lei - VIP Upgrade
  • 309, 67 lei - Bilet pe zi VIP
  • 207,14 lei - Bilet pe zi

Alături de Rag'N'Bone, pe scena Flight Festival vor mai urca Clean Bandit, Tom Odell, John Newman, Delia, Connect-R, Vunk sau S.A.R.S.

Flight Festival se dorește a fi o sursă de inspirație sub forma unui mix surprinzător de music, art & tech, un loc în care să te distrezi, dar din care să și pleci întotdeauna cu ceva cunoștințe sau experiențe în plus. Anul acesta, cu ocazia numirii Timișoarei drept Capitala Europeană a Culturii, cele trei festivaluri din zonă - Flight Festival, Vest Fest și Magnetic - se unesc într-unul singur, sub denumirea de District23 - un festival de muzică care susţine edutainmentul sustenabilităţii prin mişcare.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iunie 2023. Ref #153301

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.