Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, rap, world music

Flight Festival 2024

Poster eveniment Flight Festival 2024

Flight Festival se pregătește să surprindă din nou în 2024! După ediția trecută în care cele trei festivaluri s-au unit sub umbrela District 2023, anul acesta, Flight Festival revine cu forțe proaspete. Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 iunie, iar primii artiști confirmați sunt James Arthur, Subcarpați, Deliric x Silent Strike w/ Muse Orchestra și Mario Fresh.

Bilete Flight Festival 2024

  • Abonament earlybird - 189 lei + taxe
  • Abonament VIP - 449 lei + taxe

Flight Festival 2024 promite o experiență memorabilă, plină de artiști senzaționali, pregătiți să ofere un weekend exploziv de muzică și distracție, instalații inedite, zone de relaxare și activități pentru toate vârstele

Despre artiștii de la Flight Festival 2024

James Arthur, cântărețul britanic adorat pentru vocea sa incredibilă și hiturile care îți fac inima să tresară, vine pentru prima dată în Timișoara. Acesta a cucerit topurile britanice cu al cincilea său album de studio, "Bitter Sweet Love", al doilea album al artistului care ajunge pe primul loc. În total, cântărețul a obținut de patru ori discul de platină și de două ori discul de aur. Arthur a devenit celebru în 2012, când a câștigat cel de-al nouălea sezon al emisiunii "The X Factor".

Subcarpați, un mix exploziv între vechi și nou, folclor underground pe ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall, va fi din nou prezentă pe scena din Timișoara.

Deliric, Silent Strike și Muse Orchestra reușesc să transmită împreună o emoție incomparabilă care pătrunde adânc în sufletele ascultătorilor.

Mario Fresh, unul dintre cei mai populari artiști din România, cu un fan base impresionant și o serie de colaborări de succes, va aduce vibe-ul de vară prin piese sale.

De asemenea, scena Drum & Bass de la Flight Festival este preluată de Magnetic, iar primul artist anunțat este Matrix & Futurebound, duo-ul care a lăsat o amprentă valoroasă pentru istoria Drum and Bass și a creat muzică semnificativă pentru ascultătorii acestui stil muzical din întreaga lume.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 februarie 2024. Ref #158241

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.