Urmărește-ne în Social Media

rock

Five Finger Death Punch

Poster eveniment Five Finger Death Punch

UPDATE: Concertul Five Finger Death Punch de la București a fost ANULAT din cauza unor complicații pe care solistul Ivan Moody le-a avut după operația de hernie. Banii pe bilete pot fi recuperați la acest link.

Five Finger Death Punch susține un concert pe 14 iunie la Romexpo. Evenimentul sărbătorește 19 ani de METALHEAD în România. Primele 500 de bilete din fiecare categorie se pun în vânzare pe 3 martie la prețuri earlybird.

Bilete concert Five Finger Death Punch la Romexpo

  • WAY OF THE FIST (A) - fără loc în fata scenei - 399 lei earlybird (primele 500) de bilete, 409 de lei în presale și 450 de lei la intrare
  • BAD COMPANY (B) - fără loc, în spatele categoriei A - 309 lei earlybird (primele 500 de bilete), 329 de lei în presale și 350 de lei la intrare
  • WRONG SIDE (C) - fără loc, în spatele categoriei B - 239 de lei earlybird (primele 500 de bilete), 259 lei în presale și 300 de lei la intrare
  • PREMIUM - 699 lei - pe platformă la înălțime, aproape de scena, cu bar și acces separat

*Posesorii de bilete PREMIUM au acces în toate categoriile de bilete.

**Copiii sub 7 ani au acces gratuit, dar însoțiți de un adult posesor de bilet.

***La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Five Finger Death Punch vine din Nevada, s-a format în 2005 și a lansat 9 albume de studio. Discul de debut a vândut peste 500.000 de exemplare doar în Statele Unite, iar următoarele două au depășit 1 milion și au fost certificate Platinum de către RIAA. Cu al său carismatic și misterios solist, Ivan Moody, trupa Five Finger Death Punch este headlinerul multor festivalurilor din jurul lumii, iar cel mai recent album, "Afterlife",  a fost promovat la nivel mondial prin turnee alături de Megadeth și The Hu.

Numele trupei este inspirat dintr-un film clasic de arte marțiale. Five Finger Death Punch combină mai multe stiluri, de la heavy metal la groove metal, alternative metal, hard rock sau thrash metal, iar piese precum "Wrong Side of Heaven", "Blue on Black", "Bad Company", "Gone Away" sau "A Little Bit Off", vor rămâne peste ani în istoria muzicală a genului metal.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iunie 2023. Ref #152709

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.