Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica

Fish Eye Fest

Poster eveniment Fish Eye Fest

Alternosfera, ROA, Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizarres, Byron, Golan, We Singing Colours, Toulouse Lautrec, Dj K-LU și Ok Corral vin la prima ediție Fish Eye Fest, un festival cu intrare liberă ce va avea loc pe 1 și 2 mai, în Vama Veche.

Program concerte open-air (Main Stage / Stuf)

Vineri, 1 Mai

 • 15.30 - We Singing Colours
 • 17:00 - Toulouse Lautrec
 • 18:30 - Les Elephants Bizarres
 • 20:00 - ROA
 • 21:00 - Dj K-LU

Sâmbătă, 2 Mai

 • 15:45 - Byron
 • 17:15 - Robin and the Backstabbers
 • 18:45 - Golan
 • 20:00 - Alternosfera
 • 21:00 - Ok Corral

Fish Eye Fest este o experiență cultural - alternativă, un punct de plecare în reconstrucția identității locale a zonei costiere sud dobrogene în jurul comunităților locale de pescari și a patrimoniului cultural și natural al zonei.

Cu un line-up eclectic, compus din 10 trupe și artiști cu stiluri diferite, de la EDM și rock alternativ la pop, Fish Eye Fest va ridica nivelul decibelilor pe plaja din Vama Veche în fiecare zi de la ora 15.30 până la răsărit. Două scene, lângă Stuf (Main Stage - muzică live) și lângă Amphora (teatru, poezie, folk, pantonimă, dansuri, stand-up, improvizație) și o zonă special amenajată pentru relaxare, cu beanbags, completează harta primei ediții.

Timp de două zile ce se anunță însorite, miile de week-end-eri din Vama Veche vor mai avea de descoperit la Fish Eye Fest asocieri inedite dintre artă şi tradiţia pescuitului, turismul cultural şi istoria locală, dar şi reinterpretări surprinzătoare născocite de artiştii din festival. Fish Eye Fest include workshopuri de artă culinară, fotografie, desen, pictură, creative writing si ceramică rece, expoziții de fotografie și taxidermie, demonstrații de live painting, instalații, seminarii având ca teme istoria locală si ariile protejate din zona Dobrogea Sud, precum și corturi ale ONG-urilor și asociațiilor ce militează pentru valorificarea patrimoniului natural și cultural al zonei Dobrogea Sud în vederea relansării economiei locale. O parte dintre manifestări au loc indoor, în cluburile consacrate din Vama Veche. Programul workshopurilor și expozițiilor va fi disponibil online începând de pe 14 aprilie.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 aprilie 2015. Ref #77826

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.