Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

First rooftop of the summer - Concert Nane la București Mall - Vitan

Raportează erori Data: miercuri, 29 iulie 2020Ora de incepere: 16:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 29 iulie, Nane va susține un concert pe acoperișul mall-ului Vitan din București. Pe scenă vor mai urca DJ Aqila Atak, BLVCK Matias și DJ Claudio Cristo.

Bilete First rooftop of the summer - Concert Nane

  • 220 lei - Masă de 4 persoane - sold out

INFO concert:

  • Va fi un număr limitat de persoane acceptat la acest eveniment (200), pentru că organizatorii își doresc să fie 100% în conformitate cu legea și pentru că țin foarte mult la sănătatea și siguranța tuturor.⁣
  • Cei care vin la eveniment vor participa la triajul de la intrare, unde vor fi testați cu termoscanner-ul. Participanților cu o temperatura mai mare de 38 le va fi refuzat accesul în incinta rooftop-ului.
  • Fiecare grup o să primească o masă privată și un spațiu privat destinat doar grupului respectiv.⁣

Vezi mai multe știri și materiale despre Nane

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE