Urmărește-ne în Social Media

rock

FiRMA - Origini

Poster eveniment FiRMA - Origini

FiRMA continuă seria de confesiuni electro-acustice în stil rock'n'roll cu un nou spectacol "Origini", menit să descrie dragostea trupei pentru muzică, poezie, teatru și artele frumoase în general. Evenimentul are loc la ARCUB pe 1 mai 2022.

Bilete concert FiRMA - Origini

  • Bilet adulți - 150 lei
  • Bilet elevi și studenți - 50 lei

Daniel 'Rocca' Stoicea și Sorin Erhan, cei doi membri fondatori ai trupei FiRMA, vor urca pe scenă cu un recital special. Mai mult, concertul se va bucura de prezența a trei invitați: actrița Maia Morgenstern, actrița Andreea Alexandrescu și muzicianul Dominic Csergő.

Simbol al artei naționale, Maia Morgenstern și-a dăruit anvergura artistică ce transcende limitările oricărui prezent, promovând teatrul, cinematografia și cultura română în toate colțurile lumii. Premiile și distincțiile naționale și internaționale pălesc în raport cu reziliența și izvorul nesfârșit de inspirație în plan artistic și uman.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 aprilie 2022. Ref #146586

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.