Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

FIRMA | GRIMUS | VELOSONICS la Colectiv

FIRMA | GRIMUS | VELOSONICS Raportează erori Data: sâmbătă, 28 februarie 2015Ora de incepere: 21:00 Loc:
Colectiv,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Firma, Grimus și Velosonics sunt probabil cea mai bună combinație de trupe de rock alternative pe care o veți găsi sâmbătă, 28 februarie, de la 21:00, la Club Colectiv.

Bilete FIRMA | GRIMUS | VELOSONICS în Colectiv

  • 20, 00 RON

FIRMA, trupă icon a rockului alternativ românesc, spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, devenind emblema unei generații marcate de piese precum `La Orbire`, `Nimeni` și `Important `. FIRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională - "New Sounds of Europe” și invitată să performeze la gala MTV European Music Awards, în 2007 la München.

În 2014, după o lungă perioadă de creație și detașare, Firma a revenit în forță și a dăruit publicului un prim volum al albumului ”DESCÂNTECE”, lansat pe 16 octombrie.

Pe 14 februarie 2015, FIRMA lansează videoclipul pentru single-ul ”Două Suflete”, o piesă cu un sound matur și complex, ce combină ritmurile trip-hop cu o linie de bas hipnotizantă și o lirică seducătoare și deopotrivă meditative.

Grimus este o trupă clujeană de rock alternativ, înființată în 2005. Prima lor piesă a fost ”Solitude”, iar albumul de debut, Panikon este lansat în 2008, fiind considerat albumul anului de către critică muzicală autohtonă.  În 2012, în premieră pentru o trupă din România, Grimus au fost invitați la 4 festivaluri majore europene : Rock For People din Cehia, Exit Festival din Serbia, Sziget Festival din Ungaria și B’estfest Summercamp din România. De-a lungul timpului au împarțit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette, Hurts, Deep Purple dar și cu Sir Salman Rushdie, cel “care le-a dat nume”.

Velosonics este unul dintre noile nume bucureștene de rock alternativ. Născută în 2013, trupa alcătuită din Adrian Spier (voce), Andrei Niculescu (chitara), Marius Acsintoaie (chitara), Flavius Prelipcean (bas) și Cristian Prihotcă (tobe) a câștigat rapid atenția publicului datorită show-urilor live foarte dinamice și a pieselor extrem de captivante. Productivitatea celor 5 membri a fost complet neașteptată, aceștia înregistrând nu mai puțin de 25 de piese, în doar un an de zile.

Velosonics a devenit totodată una dintre preferatele radiourilor de muzică alternativă, single-uri ca Berlin Books, Bebop, Love For Gold sau Bracelet fiind nelipsite din clasamentele muzicale. Au urmat numeroase cântări prin țară, dar și mult așteptatul debut discografic.

Recomandare:  Urmărește interviul cu Firma.

Vezi mai multe știri și materiale despre FirmaGrimusVelosonics

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE