Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

FiRMA - concert Ziua Culturii Naționale la ARCUB - Sala Mare (Hanul Gabroveni)

Raportează erori Data: marți, 15 ianuarie 2019Ora de incepere: 17:30 Loc: Organizator: ARCUB Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook

Pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, trupa FiRMA va concerta la ARCUB Gabroveni. FiRMA va interpreta single-uri proprii și piese de pe cel mai recent album, "Poezii Alese, Vol. I", lansat la finalul anului trecut.

Accesul în sală se va face începând cu ora 17:30 pe bază de invitație. Aceasta poate fi câștigată în urma unui concurs pe pagina de Facebook Radio România Cultural.

Albumul "Poezii Alese.Vol I" este o coproducție FiRMA - Radio România, prin editura Casa Radio. Acest proiect discografic reunește un set de nouă piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani. George Bacovia, Mihai Eminescu, Leonid Dimov, Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu, Elena Vlădăreanu sunt poeții selectați de membrii trupei FiRMA pentru a fi cântați și recitați. Albumul "Poezii alese Vol I" este disponibil în format CD și online pe iTunes, Spotify, etc, și a fost lansat pe 17 decembrie 2018 în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Humanitas Cișmigiu.

Alături de muzicieni, vor urca pe scenă Svetlana Cârstean, Adela Greceanu și Elena Vlădăreanu, care își vor recita propriile creații.

În deschiderea concertului FiRMA, Maria şi Mihai Balabaş iau ca punct de pornire primul disc al poeziilor eminesciene publicat de Editura Casa Radio şi creează un poem sonor inedit. Adrian Pintea, Ion Manolescu, Clody Bertola, Elvira Glodeanu, Emil Botta, Alexandru Repan, Aura Buzescu, Alexandrina Halic şi alţii se fac auziţi recitând unele dintre cele mai semnificative texte ale lui Mihai Eminescu, într-o compoziţie narativă şi muzicală originală.

Vezi mai multe știri și materiale despre Firma

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE