Urmărește-ne în Social Media

rock

FiRMA

Poster eveniment FiRMA
 • Data
  marți, 20 decembrie 2022 - joi, 22 decembrie 2022
 • Ora de începere
  20:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  19:00:00
 • Tip locație
  Cafenele & Ceainării
 • Loc
  Uzina Coffee,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial

FiRMA ajunge în premieră la Uzina Coffee cu două concerte programate pentru 20 și 22 decembrie. Publicul este invitat să încheie anul într-o atmosferă rock'n'roll și să asculte live piese ca "Două Suflete", "Doar Nebunii Iubesc", "Prizonieri de Război", "Tot Ce Va Fi" sau "Dacă ne-am Ucide Unul pe Altul".

Bilete concert FiRMA la Uzina Coffee

 • Acces: 130 lei (include CD cu albumul "Deșteptarea Primăverii" și o cafea la alegere)

*este nevoie de rezervări la [email protected]

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel 'Rocca' Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

În vara acestui an, FiRMA a lansat "Deşteptarea Primăverii", un album de muzică şi versuri originale, compus special de Rocca pentru piesa de teatru cu acelaşi nume, pusă în scenă la Teatrul Mic de regizorul Vlad Cristache şi nominalizată la premiile UNITER. Anterior, trupa a organizat două concerte speciale, intitulate "Origini", în care le-au avut ca invitate pe Ana Blandiana și Maia Morgenstern.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 decembrie 2022. Ref #151687

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.