Urmărește-ne în Social Media

rock

FiRMA

Poster eveniment FiRMA

După seria de confesiuni în stil rock'n'roll intitulată "Origini", FiRMA se întoarce în club, cu sound-ul full electric care i-a consacrat. Trupa va concerta în premieră la The Pub Universității pe 28 octombrie.

Bilete concert FiRMA la The Pub Universității

  • Acces General Presale - 75 lei
  • Acces General - 100 lei

*Locurile sunt limitate și se vor aloca în ziua evenimentului în funcție de sosirea în locație.

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel "Rocca" Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 octombrie 2022. Ref #150705

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.