Urmărește-ne în Social Media

rock

FiRMA - An Electric Night at the Theater

Poster eveniment FiRMA - An Electric Night at the Theater

Pe 17 februarie, FiRMA prezintă "An Electric Night at the Theather, un concert în premieră pe scena Teatrului Elisabeta. Trupa va oferi un show rock'n'roll full-electric, un spectacol de alternative, muzică de teatru și poezii alese.

Bilete FiRMA - An Electric Night at the Theater

  • Acces General - 130 lei (plus CD "Deșteptarea Primăverii")

Publicul va asculta piese de pe albumele "La Orbire", "Exit", "Descântece" Vol I și II, "Poezii Alese" Vol I și bineînțeles "Deșteptarea Primăverii" ultimul material FiRMA, ce conține muzică și versuri create special de Daniel Rocca pentru piesa de teatru cu același nume.

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de rock alternativ din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel "Rocca" Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 ianuarie 2023. Ref #152262

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.