Urmărește-ne în Social Media

rock

FiRMA

Poster eveniment FiRMA

Pe 4 octombrie, FiRMA revine pe scena Quantic cu primul show full electric din 2020. Veți asculta piese consacrate ale trupei precum "Două suflete", "Prizonieri de război", "Dacă ne-am ucide unul pe altul" sau "Doar nebunii iubesc", interpretate în stilul rock'n'roll și inconfundabil al trupei.

Bilete concert FiRMA la Quantic

  • 75 lei - Pachet 2 locuri (prețul este per bilet)
  • 70 lei - Pachet 3 locuri (prețul este per bilet)
  • 65 lei - Pachet 4 locuri (prețul este per bilet)

O formație emblematică a rock-ului alternativ românesc, FiRMA s-a reinventat și s-a remarcat prin produse valoroase care dezvăluie noi perspective în universul audio - video, dar care trasează noi direcții și prin creațiile lansate în lumea teatrului în cadrul spectacolului "Deșteptarea Primăverii" (Teatrul Mic, regia Vlad Cristache) sau a poeziei, printr-un album care traversează mai multe stiluri muzicale, intitulat "Poezii Alese Vol.1".

Trupa și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel "Rocca" Stoicea.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 septembrie 2020. Ref #135525

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.