Urmărește-ne în Social Media

rock

FiRMA

Poster eveniment FiRMA

Pe 19 și 20 ianuarie, trupa FiRMA vine în premieră la Green Hours cu un mélange electro-acoustic de alternative, muzică de teatru și poezie.

Bilete concert FiRMA la Green Hours

  • Acces General - 130 lei (achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor)
  • Elevi, studenți, pensionari - 65 lei (în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe [email protected], până max. în preziua evenimentului)

! Bilete gratuite - 4 locuri gratuite, oferite studenților la Conservator, cu rezervare prealabilă pe [email protected], până max. în preziua evenimentului.

*Biletul include și un CD "Deșteptarea Primăverii", cel mai recent album FiRMA, creat special pentru spectacolul cu același nume, pus în scenă la Teatrul Mic.

Info acces:

  • intrarea publicului se face începând cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului. Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate până atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
  • evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
  • nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată.
  • organizatorii vă roagă ca pe timpul evenimentului să ţineţi telefoanele închise şi să păstrați liniștea în semn de respect pentru artişti şi public.

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel 'Rocca' Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

În vara acestui an, FiRMA a lansat "Deşteptarea Primăverii", un album de muzică şi versuri originale, compus special de Rocca pentru piesa de teatru cu acelaşi nume, pusă în scenă la Teatrul Mic de regizorul Vlad Cristache şi nominalizată la premiile UNITER. Anterior, trupa a organizat două concerte speciale, intitulate "Origini", în care le-au avut ca invitate pe Ana Blandiana și Maia Morgenstern.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 ianuarie 2023. Ref #151920

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.