Urmărește-ne în Social Media

rock

Fire Club: Where we all grew up! (Coma, E.M.I.L., IPR, Luna Amară, OCS)

Poster eveniment Fire Club: Where we all grew up! (Coma, E.M.I.L., IPR, Luna Amară, OCS)

Pe 11 octombrie, Arenele Romane găzduiesc un concert mult așteptat de fani: Fire Club: Where we all grew up! Evenimentul își dorește să aducă aproape găștile, distracția și atmosfera din Fire Club, locul unde mulți au luat contact prima oară cu muzică buna a anilor '90 și 2000.

Bilete concert Fire Club: Where we all grew up!

  • Earlybird - 89 lei (+comision)
  • Presale - 1 - 99 lei (+comision)
  • Presale 2 - 109 lei (+comision)
  • La intrare - 120 lei

Participanții vor avea parte de o seara fix ca acum aproape 25 de ani pe Gabroveni: cu muzică bună, Hefe la butoane, Dodo la pază și o serie de trupe geniale pe scenă: Coma, E.M.I.L., Implant Pentru Refuz, Luna Amară și OCS.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 mai 2024. Ref #159438

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.