Urmărește-ne în Social Media

electronica, jazz, pop, rock

Fine It's Pink

Afiș Fine It's Pink concert Control Club 2015
 • Data
  joi, 2 iulie 2015
 • Ora de începere
  21:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Club Control,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Intrarea libera

“Young Burns”, videoclipul piesei semnată de trupa Fine It’s Pink, filmat la TIFF 2015 în cadrul programului “10 pentru film” va fi lansat joi, 2 iulie, în Control Club. Cu această ocazie ei vor susține și un concert. Înființată în urmă cu mai bine de doi ani la Iași, Fine It’s Pink este o trupă post-indie cu mai multe direcții sonice de la acoustic-pop la post-rock, dream-pop, trip-hop, electro și chiar nu jazz. Fine It’s Pink înseamnă Ioana Lefter (voce și clape), Alexandru Barnea (chitară electrică), Răzvan Moroșanu (chitară electrică) și Călin Andrei (tobe).

La evenimentul de joi, 2 iulie, vor fi prezenți actorii selectați anul acesta în cadrul programului 10 pentru film. Pentru al patrulea an, zece actori talentaţi din teatrele din România au fost prezentaţi publicului, presei şi profesioniştilor din industria filmului la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, în programul 10 pentru FILM. Aceştia au fost propuşi şi selectaţi de un grup de profesionişti din lumea teatrului şi a filmului: Tudor Giurgiu (regizor şi producător), criticii de teatru Iulia Popovici, Cristina Rusiecki, Oana Stoica și Cristiana Gavrilă şi Răzvan Penescu (editorul portalului LiterNet).


Timp de patru zile, actorii au luat parte la workshop-uri, premiere de film şi dezbateri şi au făcut cunoştinţă cu cei interesaţi să descopere talente noi în cinema – regizori, producători români şi străini, directori de casting şi agenţi.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 iunie 2015. Ref #80116

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.