Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Festivalul Strada Armenească 2019 la Strada Armenească

Raportează erori Data: vineri, 2 august 2019- duminică, 4 august 2019Ora de incepere: 18:00 Loc:
Strada Armenească,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Festivalul Strada Armenească revine cu cea de-a șasea ediție ce va avea loc în perioada 2-4 august 2019. Evenimentul își propune să reunească diferite comunități din România pentru a prezenta publicului bucureștean un eveniment cultural mixt, îmbinând, însă, tradiția cu modernitatea.

Accesul la eveniment este gratuit

La fel ca anul trecut, pe lângă colaboratorii clasici și anume comunitatea elenă, cea evreiască și romă, festivalului i se va alătura, anul acesta, și comunitatea italiană. Participanții vor putea merge în tururi ghidate prin cartierul armenesc, muzeu și biserică, vor putea participa la un break-in (primul din Europa), și deja cunoscutele "strada de carte" și bătaia cu apă, sărbătoare intitulată "Vartavar" la armeni.

Pe lângă aceste activități, publicul se va bucura și de concerte și dansuri, printre artiștii confirmați numărându-se The Motans, Karin Ensemble, Moonlight Breakfast, Miko & Crew și Relu & Zuralia Band.

Vezi mai multe știri și materiale despre Moonlight BreakfastThe Motans

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE