Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Festivalul SoNoRo la Sala Radio

Raportează erori Data: marți, 5 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Radio,
București 39541
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului SoNoRo va aduce la Sala Radio din București, pe 5 noiembrie, un concert de neratat pentru pasionații de muzică.

Bilete Festival SoNoRo la Sala Radio

  • Categoria 1 - 20 lei
  • Categoria 2 - 15 lei
  • Categoria 3 - 10 lei

Pe scena Sălii Radio vor urca Nicolas Dautricourt (vioară), Mihaela Martin (vioară), Meghan Cassidy (vioară), Răzvan Popovici (violă), Justus Grimm (violoncel), Zoran Markovic (contrabas), Diana Ketler (pian), Enrico Pace (pian) și Janne Thomsen (flaut).

În program:

  • Erik Satie: Une piece en forme de poire pentru pian la patru mâini
  • Erwin Schulhoff: Concertino pentru flaut, violă și contrabas
  • Jean Sibelius: En Saga pentru flaut, clarinet, două viori, violă, violoncel și contrabas
  • Igor Stravinski: Sacre du printemps pentru pian la patru mâini

Anul acesta, Festivalul va purta numele DaDa și va fi dedicat puternicei energii creatoare a fenomenului dadaist, pornit la începutul secolului XX, în Zürich, de un grup de artiști europeni, organizat în jurul scriitorului de origine română, Tristan Tzara.

Festivalul SoNoRo propune publicului o ediție cristalizată în jurul temei dadaismului, pentru a descoperi compozitori, lucrări și interpretări inedite, spații neconvenționale, în care muzica de cameră poate fi un element original și extravagant, susținut de 30 de muzicieni renumiți din 25 de țări europene.

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE