Urmărește-ne în Social Media

clasica

Festivalul SoNoRo 2020

Poster eveniment Festivalul SoNoRo 2020
 • Data
  sâmbătă, 31 octombrie 2020 - luni, 9 noiembrie 2020
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Platformă online
 • Loc
 • Acces
  Intrarea libera
 • Event
  vezi evenimentul oficial

Ediția de anul acesta a Festivalului SoNoRo, intitulată "Pasărea Măiastră", va avea loc în perioada 31 octombrie - 9 decembrie 2020, fiind organizată în două părți: festivalul va începe la Brașov, în intervalul 31 octombrie - 2 noiembrie, cu un concert excepțional la Castelul Cantacuzino din Bușteni pe 1 noiembrie, și va continua la Sibiu pe 3 și 4 noiembrie.

A doua parte a festivalului va avea loc la București între 2 - 9 decembrie, cu un preambul pe 5 noiembrie, concertul "Á Beethoven" (Lui Beethoven), dedicat marelui compozitor Ludwig van Beethoven, susținut la Reședința Ambasadorului Republicii Federale Germania și transmis online.

Info acces concerte:

 • Concertele de la Brașov și Sibiu vor fi transmise online pe festival.sonoro.ro, accesul fiind gratuit.
 • În condițiile în care sălile de concerte se vor redeschide la începutul lunii decembrie, Festivalul SoNoRo va fi organizat în București cu public. Accesul la concertele de la București va fi anunțat în timp util.

Despre ediția din 2020 a Festivalului SoNoRo:

Ziua zero a festivalului va avea loc la București, în curtea grădinii Cărturești Verona, pe 30 octombrie, la ora 19:00, în cadrul festivalul "Les Films de Cannes à Bucarest". Muzicienii Valentin Șerban (vioară), Răzvan Popovici (violă) și Justus Grimm (violoncel) vor oferi celor prezenți la proiecția filmului din seara respectivă un moment muzical menit să marcheze începerea festivalului de muzică clasică și finalul celui de film.

Concertele Festivalului SoNoRo XV "Pasărea Măiastră" vor avea loc sub nume ludice precum "Dodo", "Night Owls" (Păsări de noapte), "Nils Holgersson’s Flight" (Zborul lui Nils Holgersson) sau poetice, cu referire la opera lui Constantin Brâncuși: "The Sleeping Muse" (Muza adormită), "The Table of Silence" (Masa tăcerii) și "The Magic Bird" (Pasărea măiastră). De asemenea, în programul festivalului sunt incluse concertele "Above The Clouds" (Dincolo de nori) și "Á Beethoven" (Lui Beethoven), dedicate compozitorului Ludwig van Beethoven.

Muzicieni prezenți la festival:

Dintre muzicienii invitați amintim nume importante ale scenei internaționale, precum Mihaela Martin (vioară), Nicolas Dautricourt (vioară), Alissa Margulis (vioară), Marc Bouchkov (vioară), Răzvan Popovici (violă), Tomoko Akasaka (violă), Vladimir Mendelssohn (violă), Frans Helmerson (violoncel), Justus Grimm (violoncel), Natalie Clein (violoncel), Diana Ketler (pian), José Gallardo (pian), Cristiana Mihart (pian), Janne Thomsen (flaut) și Pablo Barragan Fernandez (clarinet).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 octombrie 2020. Ref #136236

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.