Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Ghost Gathering 2013 la Grădina Japoneză - Herăstrău

Ghost Gathering 2013 Raportează erori Data: vineri, 12 iulie 2013- sâmbătă, 13 iulie 2013Ora de incepere: 00:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Dupa ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu editia din 2013 - Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Evenimentul isi pastreaza misiunea de a lasa exprimarea artistica si natura sa se contopeasca, oferind publicului alternativa unui week-end experimental imbogatit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua editie a festivalului reuneste cei mai valorosi artisti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal. La prima ediție au participat peste 50 de muzicieni, printre care amintim, Secrets of The Moon, Trobar de Morte sau Leafblade.

Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida programului “Arta Contra Drog” si Cavalleria Events.

Organizatorii au decis sa faca o schimbare esentiala legata de logistica Ghost Gathering Fest, motivata de lipsa disponibilitatii de deplasare a publicului in zona Rasnov si din dorinta de a aduce in Capitala un festival atipic si inovator, ce imbina arta cu muzica de calitate. Pastrand in acelasi timp specificul de „arta in natura”, noua locatie a evenimentului este frumoasa Gradina Japoneza, din cel mai mare parc natural din tara, Parcul Herastrau.

Scena muzicală este completată de un program de activități turistice, expoziți de arte vizuale și meșteșuguri menite să ofere publicului o experiență culturală completă. Ghost Gathering este un proiect deschis și acceptă propuneri de proiecte artistice pentru dezvoltare în zilele evenimentului.

Line-up:

 • Chaostar (GR)
 • Celelalte Cuvinte (RO)
 • Kayno Yesno Slonce (BG)
 • Universe217 (GR)
 • Larrnakh (HU)
 • Eye of Solitude (UK)
 • The Thirteenth Sun (RO)
 • Environments (RO)
 • FusionCore (RO)
 • Kistvaen (RO)
 • Hteththemeth (RO)
 • C.O.D. (RO)

+ TEATRU "Tabloul" dupa Eugen Ionesco – regizat de Alexandru Robert Nagy

Bilete si abonamente la Ghost Gathering 2013

Accesul publicului va fi organizat în baza abonamentelor ce pot fi achiziționate în avans din rețeaua Eventim la prețuri după cum urmează:

 • 60 lei abonamentul
 • 40 de lei bilet

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE