Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Festivalul Berii Germane la Parcul Tineretului

Festivalul Berii Germane Raportează erori Data: joi, 6 septembrie 2012- duminică, 9 septembrie 2012Ora de incepere: 00:00 Loc:
Parcul Tineretului,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Weismainer, Franziskaner, Leikeim, Monchshof, Kapunizer, Kulmbacher, Eku, Patrizier Brau sunt doar câteva din berile germane care vor putea fi degustate la Festivalul Berii Germane care va avea loc între 7 și 9 septembrie în Parcul Tineretului, la intrarea din Bulevardul Șincai. Alături de acestea, vor fi prezente și berile originare din Cehia - Budejovichy Budvar, Kozel, Pardal, Zlaty Bazant.

Festivalul Berii Germane 6-9 septembrie Parcul Tineretului

Deliciile nu se termină aici. Pe lângă băuturile gustoase, cei prezenți vor avea ocazia să guste din preparate culinare specifice nemțești și din cofetăria bavareză.

Scena va fi animată de fanfara Karpaten Show și de alte trupe renumite care nu au fost dezvăluite momentan.

Changing Skins și Timpuri noi vor urca pe scena festivalului Berii Germane, de la ora 21:00, în zilele de 7 și 8 septembrie.

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE