Urmărește-ne în Social Media

world music

Festivalul Baro Foro 2016

Poster eveniment Festivalul Baro Foro 2016

Goran Bregovic şi Wedding and funeral orchestra vor concerta la Bucureşti, pe data de 30 septembrie, la a doua ediţie a festivalului intercultural, "Baro Foro", la Arenele Romane din Bucureşti. La cererea publicului, Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a crea un show de senzaţie, care va purta fanii prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru. În deschidere va concerta The Zuralia Orchestra.

Bilete Festivalul Baro Foro 2016

 • Categoria A - 185 de lei
 • Categoria B - 119 lei - SOLD OUT
 • Categoria C - 75 de lei

În ziua concertului:

 • Categoria A - 200 de lei
 • Categoria B - 125 de lei
 • Categoria C- 100 de lei

Program Festival Baro Baro 2016

 • 19:00 - Open Doors
 • 19:30 - Zuralia Orchestra
 • 21:00 - Goran Bregovic
Harta Arenele Romane

Harta Arenele Romane

Reguli de Acces

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alt bilet.
 • Accesul în zonele A și B se face pe baza brățării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces și în Zona C a festivalului. Posesorii de bilete în Zona C nu vor primi brățară. Zona C se afla exact în spatele zonei B și asigură acces și pe scaunele din Arenele Romane, mai puțin sectoarele K și E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot coborî în Arenă în zona B sau C.
 • Accesul copiilor este permis doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 7 ani au gratuitate însoțiți de un adult posesor de bilet.
 • Organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:
  • sticle, conserve;
  • mâncare sau băuturi de orice fel;
  • artificii, arme, obiecte periculoase;
  • umbrele (în caz că se anunță ploaie, să folosiți pelerine);
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Festivalul intercultural “Baro Foro”, aflat la a doua ediție, își propune să aducă în fața publicului român spectacole cu artiști din diverse zone ale Europei pentru a dovedi că muzica nu pune bariere ci dimpotrivă, le dărâmă.

Goran Bregovic
este unul dintre cei mai cunoscuti şi iubiti artişti balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Cu o carieră de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toţi ascultătorii de pe întreg mapamondul, colaborând cu artişti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunând chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream şi Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

Champagne for Gypsies”, cel mai recent album al său lansat acum patru ani, a fost extrem de bine primit de criticii muzicali. Albumul conţine colaborări cu Gipsy Kings sau Eugene Hütz (Gogol Bordello). Albumul va fi prezentat şi la Bucureşti alături de hiturile care l-au făcut celebru în cadrul unui show de aproape două ore. Muzica sa conţine de la tango pana la brass şi se inspiră din cultura română, bulgară, sârbă, croată, bosniacă, greacă şi turcă.

The Zuralia Orchestra, înființată în 2011, este un grup de 11 muzicieni experimentați, recunoscuți atât pe plan local cât și pe plan internațional, ce combină trompetele cu tuba, toba, darbuka, vocile celor 2 soliști și, bineînțeles, clarinetul. Formația interpretează, sub îndrumarea lui Aurel Mirea, un nou gen de muzica – o fuziune între folclorul românesc și muzica autentică gipsy, alături de influențe din zona muzicii jazz, reggae, latino sau orientale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 septembrie 2016. Ref #91279

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.