Urmărește-ne în Social Media

clasica

Festival SoNoRo

Afiș Festival Sonoro 2015

Pentru a IX-a oară, Festivalul SoNoRo își deschide porțile pentru dumneavoastră. SoNoRo BRIDGES nu este doar un liant muzical între unele dintre cele mai faimoase poduri ale lumii (Pont Neuf din Paris, Westminster Bridge din Londra, Podul Alexander Nevski din St. Petersburg, Brooklyn Bridge din New York sau Podul Radetzky din Viena) ci și o vitală punte către ediția viitoare, poate cea mai importantă de până acum, cea în care pasărea SoNoRo va împlini zece ani de existență.

Programul, în forma sa finală, este conceput în ca un puzzle muzical și acoperă un repertoriu vast: de la cea mai rafinată muzică de cameră a lui Wolfgang Amadeus Mozart, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Johannes Brahms, Edward Elgar, Claude Debussy sau César Franck, la exactitatea experimentală din Living Room Music a lui John Cage, de la nesfârșita fragilitate inspirată din filmele lui Andrei Tarkovsky, în interpretarea Cvartetului Tarkovsky, la armoniile sacre din compozițiile lui Monteverdi sau Gesualdo, de la ardoarea dezinvoltă a muzicii țigănești a lui Roby Lakatos și a ansamblului său, la fascinația contemplativă a muzicii lui Olivier Messiaen, de la inevitabila muzică a lui Dimitri Șostakovici, la divinul firesc al cvintetului lui Franz Schubert.

Anul acesta Festivalul SoNoRo se va desfășura la Palatul Cercului Militar, The Ark, MNAR - Sala Auditorium, Ateneul Roman, Palatul Bragadiru, ArCub Hanul Gabroveni, Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad, Universitatea Babeș Bolyai, Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași.

Bilete Festival SoNoRo 2015

  • Abonament 9 concerte - 340 de lei
  • Abonament 5 concerte -238 de lei
  • Bilet pentru un concert - 50 de lei

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 iunie 2021. Ref #83143

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.