Urmărește-ne în Social Media

rock, jazz, pop, world music

Femei pe Mătăsari

Afiș Femei pe Mătăsari 2015

Festivalul ''Femei pe Mătăsari'' a ajuns la a 5-a ediție și se va desfășura în perioada 5-7 iunie pe celebra stradă Mătăsari. Evenimentul va pune accentul ca de obicei pe încredere, schimbare, dezvoltare, liberă și creativă exprimare, teatru și modă.

Iar muzica va fi adusă de către Moonlight Breakfast, GOLAN , Marina Voica, Silvia Dumitrescu, Les Elephants Bizarres, We Singing Colors, Fratii Grime, Temple invisible, Nopame, Macanache, Tapinarii, The Rank&Fashion, Otherside, Sophisticated Lemons, The Youngest of my Sons și Tiarra.

Vom reveni în curând cu mai multe detalii legate de festivalul ''Femei pe Mătăsari'' .

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 mai 2015. Ref #78581

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.