Urmărește-ne în Social Media

rock

Femei pe Mătăsari 2018

Poster eveniment Femei pe Mătăsari 2018
 • Data
  vineri, 1 iunie 2018 - duminică, 3 iunie 2018
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Spații în aer liber
 • Loc
  Strada Mătăsari,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Intrarea libera

Cea de-a opta ediție a festivalului Femei pe Mătăsari va avea loc în perioada 1-3 iunie 2018 pe strada Mătăsari.

Accesul la eveniment este gratuit

Femei pe Mătăsari 2018 promite trei zile în care femeia și puterea ei de a face lumea mai frumoasă vor fi celebrate. An de an, strada Mătăsari este transformată într-o poveste bine scrisă - despre prietenie, despre curajul de a construi, despre artă și frumusețe.

Primii artiști care va urca pe scena festivalului sunt FiRMA, Urma și Lucia, alți artiști urmând a fi anunțați în curând.

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel "Rocca" Stoicea.

Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

Urma a îmbogăţit scena rock-ului alternativ cu o evoluţie constantă, marcată de succes, semnând până în prezent patru albume de studio remarcabile, "Nomad Rhymes" (2003), "Anger is a Gift" (2005), "Trend Off" (2007), "Lost End Found" (2013), şi cu apariţii live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.

Lucia este o cântăreață de muzică pop-soul. Ea și-a făcut debutul în februarie 2012 prin intermediul unei preluări a piesei "Silence" în original de The MOOoD. Versiunea sa a cântecului a depășit 11 milioane de vizualizări pe YouTube, iar muzica Luciei a fost intens comentată de site-urile de specialitate din România. Cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 mai 2018. Ref #109150

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.