Urmărește-ne în Social Media

folk

Fără Zahăr

Poster eveniment Fără Zahăr

Fără Zahăr va susține un concert la L'Autre Cafe din Cluj-Napoca pe 21 iunie. Ești invitat să fredonezi cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Bilete concert Fără Zahăr la L'Autre Cafe

  • Acces General - 35 lei

Info acces:

  • Locurile la mese sunt alocate aleatoriu, mesele fiind de 4 și 6 locuri. Dacă sunteți 4 sau 6, achiziționați biletele ca atare, sau telefonați L'Autre Cafe pentru a sta la aceeași masă.
  • Organizatorii vă roagă să respectați normele COVID în vigoare.

Fără Zahăr este un concept muzical satiric și încărcat de umor, care prezintă pe acorduri simple micile aspecte din viața românului, despre care, încă, se mai poate râde. Fără Zahăr și-a început activitatea în 2001, la un cenaclu cultural din Iași. Trupa a debutat discografic la Zone Records în septembrie 2003 cu "Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 iunie 2021. Ref #140156

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.